A New Milestone

On Monday, December 1, 2008 the construction fence went up around the building that will become our new administrative offices and visitor orientation space.  This kicks off a roughly 20 week project that will culminate with the creation of a space for our staff and guests to interact and learn about Villa Finale and Mr. Mathis.

Stay tuned for weekly updates and pictures…

The Visitor Center, pre-demolition.

The Visitor Center, pre-demolition.

 

Another view of the Visitor Center, pre-demolition.

Another view of the Visitor Center, pre-demolition.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: